"Lichter kan zwaar werk nooit zijn"

De elektrisch aangedreven ”Abson Container Trekker” van Abson cv te Doetinchem, zorgt voor het Arbo-vriendelijkste transport van meerdere Papier- of Afvalcontainers door 1 persoon.
Met een breedte van slechts 80 centimeter en de bijzonder korte draaicirkel (binnen de 2,50 mtr.) is deze Container Trekker een zeer handzame Unit, die bijna overal tussendoor te sturen is in beide rijrichtingen.
De Unit is leverbaar voor 2 of 3 Containers.
Er is bij de ontwikkeling ook gedacht aan een langdurige inzetbaarheid, daarom is de Unit standaard voorzien van 2 x volledig gesloten en onderhoudsvrije AGM tractie batterijen van 75 ampère. Optioneel kan deze capaciteit nog worden uitgebreid. Met de krachtige geïntegreerde 24 volt 10A hoogfrequent volautomatisch lader kan deze Abson Container Trekker overal snel met 220 Volt worden opgeladen. De Abson Container Trekker is voorzien van een "hightech" volledig digitaal programmeerbare Curtis 110 Ampère motorcontroller.
Acceleratie, deacceleratie, 2 verschillende rijprogramma`s ( snel / langzaam ) en een individueel begrensbare maximale snelheid, zorgen voor een goede controle van de last in iedere situatie.
Handzaam en ergonomisch is ook de volledig traploos instelbare disselkop besturing.
Het individueel kunnen instellen en aanpassen van de juiste werkhouding is ons inziens een must om te komen tot de beste Arbo-vriendelijke uitvoering.

Voor verdere info: Dhr. A.F. Hof / Abson cv Doetinchem Tel. 06 53 220 259 / e-mail: afhof@solcon.nl

Elektrische Abson Container Trekker
blocks_image
blocks_image